Camilla Tiedt

KorKor

KorKor er et sangfællesskab, der er startet som et kor for alle, der ikke har tid til at synge i et fast etableret kor året rundt, men som stadig ønsker at opleve/genopleve bruset af at være mange, der bakker hinanden op og melder sig på éngangsbasis.

Vi sigter efter et musikalsk niveau og repertoire, der får selv sangere og musikere til at søge os, men der er rigelig plads til ”hver fugls næb”, især nu når vi efterhånden er oppe på deltagerantal 60-80 pers pr gang!

Vi synger hver d.11. i måneden, og et par gange om året synger vi i "3-trinsraket". 
Vi modtager gerne relevante forespørgsler mv og stiller op, hvis det er en sag, dirigent og bestyrelse er enige om at kunne støtte, og får evt vores udgifter dækket via arrangør, så korsangerne kan tilbydes en gratis kor-workshop.

Dirigenten skræddersyr korarrangement/noder til koret hver gang.

Vi er funderet i Roskilde, men trækker efterhånden også folk fra Kbh og tilsvarende radius hele vejen rundt.

Der er intet fast kontingent, man betaler pr. gang, eller det er gratis, når vi af og til skaffer støttepenge fra kulturpuljer o.lign.

Vi har øvet kor og/eller optrådt i:
Åben Dans, Byens Hus (både Byrådssalen og Turistinformationen), Gasværket på havnen, Hal 9, (sunget for crewet PÅ Orange Scene 2016), Ragnarock, Musikskolen, Insp!, Freunde/Dankbar i Trekroner, Rådhuset på Køgevej, Konventhuset (vores årlige JuleKorKor), restaurant Why, Museet for Samtidskunst

Vi har udover vores egne kor-cyklusser medvirket:
- På Sct Hans Hospital ved optagelsen af spillefilmen Teenage Jesus, som får premiere i 2019
- Lysfesten 2019 som 100-mands backing for Bisse
- Ved Udsattemessen på Stændertorvet i 2018
- Lysfesten 2018 med originalværket Burning Words i samarbejde med Peter Campbell Bensted 
- ”Rejsefest” for håndværkerholdet på Orange 2017
 
Camilla Tiedt Frith