Camilla Tiedt

BAGLAND

 

BAGLAND er dansksproget pop med kant.

Sangene leveres af Camilla Tiedt (tidl. bl.a medvirket på Entakt ”Træerne vokser ind i himlen” og Henrik Strube ”Storybeat”).

Jeg har gennem mit virke som komponist/sangskriver og udøvende sanger medvirket på adskillige projekter men altid i andres regi.

Med BAGLAND er det lykkedes mig at finde mit helt eget udtryk og sætte det igennem. Fra april til juli 2010 har jeg arbejdet i studie og øvelokale på at finde den helt optimale udformning af sangene. Det er blevet til 10 numre indspillet under arbejdstitlen Baglæns i samarbejde med Kristian Martinsen (Entakt) som producer i Studiet Tænkeboksen http://www.myspace.com/taenkeboksen

Sideløbende med dette har jeg samlet et hold superfede musikere som nu bidrager aktivt til det liveudtryk bandet leverer når vi spiller koncerter. Alle musikerne (medio 20-medio 30 år) er hentet fra det københavnske musikmiljø.

BAGLAND kombinerer iørefaldende, nysgerrige, lidt skæve melodier med elektroniske beats og effekter og tager popmusikken seriøst på den fede måde.

Teksternes nærværende, hverdagsagtige, uimponerede udtryk inviterer lytteren ind og skildrer menneskeskæbner, hverdagssituationer, parforhold, udlængsel osv fra skyggesiden og gør at sangene får indhold, tyngde og kant.

Vores repertoire er blevet en samling sange, der bygger på nerve, skævhed, den gode fortælling og en iørefaldende spænding mellem tyngde og lethed.

Følg udviklingen og datoer for kommende koncerter på www.myspace.com/camillatiedt hvor smagsprøver på sangene også kan høres.

 BAGLAND

Camilla Tiedt: Vokal, synth, keys

Peter Altmann: Trommer, tracks, kor

Rasmus Dalby Sloth Aaes: Bas

André Ekstrand: Guitar

Camilla Tiedt Frith